Våra böcker

Handboken för ett snällare liv.

Denna bok är den perfekta gå-bort-presenten, coffeetableboken, toaunderhållningen eller varför inte lämna en i din sura grannes brevlåda!?
Se den som en handbok, eller en checklista som du kan använda för att testa dina dåliga vanor, normer, fördomar, jantelagen och din vilja till förändring.
Våga testa alla punkterna och bocka gärna av eftersom!
Handboken för ett snällare liv utmanar dig att göra just det: att leva ett snällare liv, mot dig själv och mot din omvärld. Klicka på webbshoppen nedan för att beställa. 

Min Sanning

Vill du lära känna dig själv bättre? Lära dig reflektera kring dig själv och din omgivning? Vill du få mer insikt i vad du innerst inne vill och drömmer om och få hjälp att strukturera upp dina mål och planera framåt för en ännu mer givande framtid? Är du redo att ta steget mot att leva det liv du aldrig vågat drömma om?
Då är detta arbetsboken för dig! Klicka på webbshoppen nedan för att beställa. 

Webbshop

Klicka på köpknappen för att komma till vår webbshop där du kan beställa våra böcker

Våra övriga produkter

Anteckningsblock Affirmationer

Ett vackert skrivblock i A5 format med 100 vita blad i kraftigt papper av hög kvalitet. Högst upp på varje sida står en affirmation av fem olika: Be You! Shine Bright! You Are Brave! You Can Do It! Take No Shit! Klicka på bilden för att maila din köpförfrågan.
Pris: 130kr

Penna Shine Bright

Vår vackra bläckpenna i vitt med affirmationen Shine Bright på ena sidan och Adamas House of Diamonds på den andra. Klicka på bilden för att maila din köpförfrågan.
Pris: 20kr

Skrivhäfte Shine Bright

Vårt senaste skrivhäfte med 40 sidor randiga blad med påminnelsen "Du kommer väl ihåg att du är fantastisk?" högst upp på varje sida. Perfekt för anteckningar, dagboksskrivande, etc. Klicka på någon av bilderna för att maila din köpförfrågan.
Pris: 50kr

Självledarskap och coachning

Självledarskaps-kit för Dig (Bas)

Ett färdigt kit i PDF utformat med en självledarskapsövning per vecka, totalt 52 övningar, där du arbetar med dig själv utifrån reflektionsuppgifter och praktiska övningar. Du ser ett smakprov på övningar i bilden ovan. Klicka på bilden för att maila en köpförfrågan så mailar vi kitet till dig.  
Pris: 99 kr.

Coachnings-kit för din grupp

Ett färdigt coachnings-kit i PDF utformat med en övning per vecka där ni som grupp arbetar för att lära känna varandra bättre, gör praktiska tillitsövningar, diskuterar olika ämnen och reflekterar skriftligt för att stärka både gruppen och individen. Fungerar för arbetslaget och elevgruppen.

Pris: 149 kr exkl. moms.
Maila oss för mer information: 
info@adamashouseofdiamonds.se

Visions-kit för Er!

Visions-kit Business

Är det dags att reflektera över var ditt företag är och vad det behöver framåt för att må ännu bättre? Här är materialet som hjälper er som företag att utvärdera tiden som gått, vad som fungerar och vad som behöver ändring för framtida välmående, för personal och verksamheten som helhet. Klicka på bilden för att maila din köpförfrågan och eventuella frågor till oss. 
Pris: 149 kr ex moms

Visions-kit Individ

Här är kitet för dig som vill reflektera över dig själv; var du är i livet och hur det senaste året sett ut. Du får guidning i att komma fram till vad du ska ta med framåt och vad som behöver tas bort för att du ska leva ett ännu bättre liv framöver. Avslutningsvis skapar du en egen visionboard för kommande år som hjälp och pepp att nå dit du vill. Klicka på bilden för att maila din köpförfrågan och eventuella frågor till oss.
Pris: 99 kr

How-To Visions-kit

I denna video visar vi hur Visions-kitet ser ut och hur du kan jobba med det för att du ska få ut så mycket som möjligt av det.

Swish

1236372791

Bankgiro

Maila för att beställa
Faktura med bankgiro / Swish skickas då till dig och du får dina produkter så fort vi erhållit din betalning.
Vi har f-skattsedel.

E-mail