Våra böcker

Min Sanning -
Boken om Mig

Vill du lära känna dig själv bättre? Lära dig reflektera kring dig själv och din omgivning? Vill du få mer insikt i vad du innerst inne vill och drömmer om och få hjälp att strukturera upp dina mål och planera framåt för en ännu mer givande framtid? Är du redo att ta steget mot att leva det liv du aldrig vågat drömma om? Då är detta arbetsboken för dig! Klicka på webbshoppen nedan för att beställa.

Tänkta tankar

Den här boken är för dig som saknar en plats att lägga dina tankar på.
Det kan vara vardagliga grubblerier, händelser, drömmar du drömt, saker du längtar efter att få genomföra, meditativa upplevelser som du vill föra loggbok över eller bara en plats att få skriva ner vad som hänt under dagen. Sidorna är randiga för dig att skriva vad du vill på men halva sidan är blank för dig att vara kreativ på; skriva, rita, måla, skapa mindmaps eller vad du vill.
Insprängt i boken poppar det upp information, reflektioner, guider, tips och andras redan tänkta tankar. Dessa kan fungera som inspiration till vad du vill skriva om på följande sidor men det är som sagt helt upp till dig vad du vill använda dina sidor till. Klicka på webbshoppen nedan för att beställa.

MINA känslor

MINA känslor är en extraordinär dagbok.
Den innehåller färdiga ifyllnads-meningar som syftar till att sätta ord på dina kanske obekvämaste och härligaste känslor och förstå varför känslan uppkom och hur den känns i din egen kropp. När tankarna försöker rationalisera vad du känner så försök att stilla tankarna och stanna i känslorna. Övning ger färdighet och snart kommer du lättare navigera dig genom livet utifrån vad du faktiskt känner för, inte vad du tänker att du borde känna för.
Med hjälp av denna bok kommer du dessutom att utforska hur du kan bemöta andra med mer kärlek för dig själv, den andre och er relation.
Klicka på webbshoppen nedan för att beställa.

Mina Mindmaps

Mina Mindmaps är en bok med precis just det; mindmaps.
Att brainstorma är ett sätt att hjälpa sig själv på traven när man vill reflektera, komma på lösningar på ett problem, få perspektiv på en situation eller sig själv. Boken är uppgyggd så att du får de första mindmapsen med givet ämne och ord att ringa in, därefter givna ämnen och frihet att skriva i egna ord och sedan är resten av boken helt fri för dig att skapa egna mindmaps. Allt från shoppingen till helgen, planera en resa, ett event, minnen, hit- eller shitlist osv. Kanske en mindmap för ett jobbevent eller ett prov i skolan? En mindmap funkar till allt. Efter varje mindmap finns en sida för att rita och reflektera, kanske en att-göra-lista eller skriva ned känslor och tankar som du vill minnas.  
Klicka på webbshoppen nedan för att beställa.

Handboken för ett snällare liv

Denna bok är den perfekta gå-bort-presenten, coffeetableboken, toaunderhållningen eller varför inte lämna en i din sura grannes brevlåda!?
Se den som en handbok, eller en checklista som du kan använda för att testa dina dåliga vanor, normer, fördomar, jantelagen och din vilja till förändring.
Våga testa alla punkterna och bocka gärna av eftersom!
Handboken för ett snällare liv utmanar dig att göra just det: att leva ett snällare liv, mot dig själv och mot din omvärld. Klicka på webbshoppen nedan för att beställa.

Webbshop

Klicka på köpknappen för att komma till vår webbshop där du kan beställa våra böcker

Våra övriga produkter

Anteckningsblock Affirmationer

Ett vackert skrivblock i A5 format med 100 vita blad i kraftigt papper av hög kvalitet. Högst upp på varje sida står en affirmation av fem olika: Be You! Shine Bright! You Are Brave! You Can Do It! Take No Shit! Klicka på bilden för att maila din köpförfrågan.
Pris: 130kr

Penna Shine Bright

Vår vackra bläckpenna i vitt med affirmationen Shine Bright på ena sidan och Adamas House of Diamonds på den andra. Klicka på bilden för att maila din köpförfrågan.
Pris: 20kr

Skrivhäfte Shine Bright

Vårt senaste skrivhäfte med 40 sidor randiga blad med påminnelsen "Du kommer väl ihåg att du är fantastisk?" högst upp på varje sida. Perfekt för anteckningar, dagboksskrivande, etc. Klicka på någon av bilderna för att maila din köpförfrågan.
Pris: 50kr

Självledarskap och coachning

Självledarskaps-kit för Dig (Bas)

Ett färdigt kit i PDF utformat med en självledarskapsövning per vecka, totalt 52 övningar, där du arbetar med dig själv utifrån reflektionsuppgifter och praktiska övningar. Du ser ett smakprov på övningar i bilden ovan. Klicka på bilden för att maila en köpförfrågan så mailar vi kitet till dig.  
Pris: 99 kr.

Coachnings-kit för din grupp

Ett färdigt coachnings-kit i PDF utformat med en övning per vecka där ni som grupp arbetar för att lära känna varandra bättre, gör praktiska tillitsövningar, diskuterar olika ämnen och reflekterar skriftligt för att stärka både gruppen och individen. Fungerar för arbetslaget och elevgruppen.

Pris: 149 kr exkl. moms.
Maila oss för mer information: 
info@adamashouseofdiamonds.se

Visions-kit för Er!

Visions-kit Business

Är det dags att reflektera över var ditt företag är och vad det behöver framåt för att må ännu bättre? Här är materialet som hjälper er som företag att utvärdera tiden som gått, vad som fungerar och vad som behöver ändring för framtida välmående, för personal och verksamheten som helhet. Klicka på bilden för att maila din köpförfrågan och eventuella frågor till oss. 
Pris: 149 kr ex moms

Visions-kit Individ

Här är kitet för dig som vill reflektera över dig själv; var du är i livet och hur det senaste året sett ut. Du får guidning i att komma fram till vad du ska ta med framåt och vad som behöver tas bort för att du ska leva ett ännu bättre liv framöver. Avslutningsvis skapar du en egen visionboard för kommande år som hjälp och pepp att nå dit du vill. Klicka på bilden för att maila din köpförfrågan och eventuella frågor till oss.
Pris: 99 kr

How-To Visions-kit

I denna video visar vi hur Visions-kitet ser ut och hur du kan jobba med det för att du ska få ut så mycket som möjligt av det.

Swish

1236372791

Bankgiro

Maila för att beställa
Faktura med bankgiro / Swish skickas då till dig och du får dina produkter så fort vi erhållit din betalning.
Vi har f-skattsedel.

E-mail